Wie is Arboreo

Arboreo heeft zijn oorsprong in een Catalaans-Italiaanse familie, wonend in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. 

 

Ik, Silvia, verpersoonlijk Arboreo. Ik ben beschouwend, een liefhebber van het natuurlijke en nieuwsgierig naar alle aspecten van die natuur. Ik heb interesse voor verschillende culturen en voor hun voedingsmiddelen, kruiden, specerijen en recepten.

Voor mijn familie is kwalitatief goed eten belangrijk. We vermijden zoveel mogelijk producten die teveel bewerkt zijn.

De achtergrond van Arboreo is agrarisch - de teelt van olijven en noten zoals bijvoorbeeld hazelnoten, amandelen.  De bergen en de bries van de middellandse zee vormen de essentie  van het gebied waar we vandaan komen.

 

Ons doel is om door middel van de smaken, geuren een stukje Mediterranee naar Nederland brengen. Want de sensatie van een vers stuk brood met olijfolie of een stukje toast met een lepel honing voedt zowel de maag als de geest.

Met de producten van onze geboortegrond willen we je uitnodigen om door kleine dorpjes te reizen waar families zich met passie wijden aan verbouwen van grondstoffen naar natuurlijke producten die kleine kunstwerkjes op zichzelf zijn. Wij willen u producten aanbieden van coöperaties, kleine producenten en sociale projecten die met maatschappelijke betrokkenheid en respect voor de natuur zijn gemaakt .

Deze producten zijn ontstaan dankzij hun toewijding aan de aarde, het water, de lucht en het vuur.

Sílvia